ویزای قبرس اروپایی

اطلاعات ویزا
مدت اعتبار ویزا
بر اساس مدت اقامت ,
شرکت اقدام کننده
طوفان پرشین ,
مدارک
اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار , رزرواسیون هتل محل اقامت ,
توضیحات
كپي گذرنامه و ويزاهاي موجود متقاضي. --- , كپي گذرنامه (هاي) قديمي متقاضي همراه با كپي صفحات دوم و سوم آنها و ويزاهاي موجود. --- , اصل شناسنامه متقاضي همراه با كپي تمام صفحات در صورت داشتن شناسنامه جديد ارائه اصل كارت ملي فرزندان به همراه كپي الزامي است. --- , دو قطعه عكس (6 x 4) جديد متقاضي رنگي زمينه سفيد و بدون رتوش.--- , رزرو بليط پرواز رفت و برگشت (دو طرفه) به نام متقاضي .--- , ارائه سند مالكيت همراه با قرارداد خريد ملك براي متقاضياني كه داراي ملك در قبرس مي باشند الزامي است در صورت عدم صدور سند مالكيت ارائه رسيدهاي پرداختي و يا گواهي پرداخت شركت فروشنده كه نام آن در قرارداد ذكر شده است الزامي است. --- , پرينت گردش حساب شش ماهه اخير متقاضي با حداقل 10 میلیون تومان. --- , گواهي اشتقال به كار متقاضي به زبان انگليسي و يا ترجمه انگليسي آن همراه با اصل گواهي فارسي كه حقوق ماهيانه سمت / حرفه و تاريخ آغاز به كار متقاضي در آن ذكر شده باشد. --- , متقاضياني كه به منظور انجام امور تجاري قصد سفر به قبرس را دارند علاوه بر مدارك فوق مي بايست از طرف شركت قبرسي دعوت نامه اي ارائه دهند كه شامل مدت اقامت مقصود و موضوع بازديد باشد.----- , متقاضياني كه به منظور شركت در كنفرانس و يا هر گونه همايش قصد سفر به قبرس را دارند علاوه بر داشتن تاييد نهايي حضور در كنفرانس مي بايست ريز برنامه كنفرانس به زبان انگليسي را نيز ارائه دهند.---- , متقاضياني كه براي ملاقات با افراد خانواده اقوام قصد سفر به قبرس را دارند نيازي به داشتن رزرو هتل ندارند وتي بايد مدارك فوق را ارايه دهند: الف( دعوت نامه ب( كپي گذر نامه كارت هاي شناسايي و شناسنامه دعوت كننده در پايان در صورت لزوم ج( داشتن فرم تعهد پذيرش مسئوليت و يا گارانتي بانكي از طرف دعوت كننده. ---- , برای دریافت اطلاعات بیشتر با طوفان پرشین تماس تلفنی بگیرید , جهت اطلاع از هزینه دریافت ویزا به پکیج خدمات ویزا در سایت مراجعه نمایید. ,
عکس اورجینال
,
مقالات مرتبط
درباره قبرس اروپایی

درباره قبرس اروپایی