ویزای توریستی دبی

اطلاعات ویزا
مدت اعتبار ویزا
14روز ,
مدارک
اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار , چک ضمانت , عکس رنگی تمام رخ ,
توضیحات
. , مدارک مورد نیاز برای ویزای دبی : , 1- اسکن رنگی از پاسپورت , 2- اسکن رنگی از یک قطعه عکس , 3- چک ضمانت برگشت , 4- تعهد نامه , مدارک می تواند بصورت ایمیل ارائه گردد. , به صورت معمول بین 7 تا 10 روز برای صدور ویزای دبی زمان نیاز می باشد. , توجه: , توجه: ماندن در امارات حتی یک روز بیشتر از مدت اعتبار ویزا به هر دلیلی، خلاف قوانین امارات متحده عربی است و علاوه بر دریافت جریمه‌ی نقدی برای هر روز اقامت بیشتر، دچار دردسرهای قانونی دیگری نیز خواهید شد. , از صدور ويزا برای زنان مجرد زير 30 سال معمولا جلوگيری می شود مگر اينکه همراه پدر و یا همسر خود قصد سفر داشته باشند. , صدور ويزا برای افراد بالای 60 سال نيز بسيار مشکل می باشد. , در صورت عدم ترک کشور در تاريخ مقرر، در فرودگاه دبی يک جريمه 100 درهمی به ازاء هر روز تاخير از مسافر اخذ می شود. , در صورتی که قصد ورود به کشور امارات از طريق فرودگاه شهری غير از دبی (ابوظبی، شارجه و ..) را داريد، میبايست ويزای ورود به همان شهر را تقاضا نماييد , - اسکن صفحه اول شناسنامه و صفحه اول و دوم شناسنامه پدر یا مادر برای افراد زیر 18 سال الزامی است , مدت اعتبار 60 روز - قیمت 300 درهم - ,
عکس اورجینال
,
طوفان پرشین
طوفان پرشین طوفان پرشین طوفان پرشین طوفان پرشین طوفان پرشین طوفان پرشین
مقالات مرتبط
درباره امارات (دبی)

درباره امارات (دبی)