ویزای چین | ویزای توریستی چین

اطلاعات ویزا
توضیحات
ویزای عادی چین از نوع ویزای توریستی برای یک اقامت کوتاه برای هدف گردشگری، ملاقات با خانواده و یا سایر امور شخصی صادر می شود.___ , مواد مدارک مورد نیاز : ___ , ۱) گذرنامه -پاسپورت اصلی با اعتباری به مدت حداقل ۶ ماه دیگر با حداقل سه صفحه خالی .______ , ۲) فرم درخواست ویزا – تکمیل و امضا فرم درخواست ویزا از جمهوری خلق چین (V2012A) .__ , وهمچنین درصورت درخواست ویزای کار و یا مطالعه و یا اگر شهروند یک کشور ثالث هستید و یا اگر شخص دیگری همراه شما با گذرنامه مشترک متقاضی دریافت ویزا میباشد : تکمیل و امضا فرم درخواست (V2012B تکمیلی) _____ , ۳) عکس – اضافه نمودن دوقطعه عکس رنگی . این عکس باید جدید، از روبرو، در اندازه ۳۳mm x 48mm بدون پوشش سر باشد. (یک عکس به فرم الصاق و عکس دیگر را همراه گذرنامه تحویل بفرمایید) _____ , 4) موارد اضافی و توضیحات ویژه : برای ویزای توریستی __ , درخواست برای ویزای خانواده —- اصل دعوت نامه رسمی واحد مجاز، مدارک شغلی ویا گواهی تحصیلی دعوت کننده.__ , درخواست برای ویزا سفر شخصی —- اصل دعوت نامه رسمی از سفر شخصی صادر شده توسط یک واحد مجاز چینی.__ , درخواست ویزا برای سفر گروه —- اصل دعوت نامه رسمی سفر گروهی صادر شده توسط یک واحد مجاز چینی.__ , نکته) پروسه زمانی صدور ویزا به طور معمول به مدت ۴ روز کاری بطول خواهد انجامید . در حال حاضر ویزای ارجنت صادر نمیشود . , در صورت لزوم، متقاضی باید برای مصاحبه و یا تایید امضای روی اسناد مراجعه نماید. ----- , برای دریافت اطلاعات بیشتر با 02141513 آژانس طوفان پرشین تماس بگیرید. ,
عکس اورجینال
,
کشور مقصد
چین ,
طوفان پرشین
طوفان پرشین طوفان پرشین
مقالات مرتبط
درباره اطلاعات توریستی چین

درباره اطلاعات توریستی چین