ويزای توريستی تایلند

اطلاعات ویزا
مدت اعتبار ویزا
57روز ,
شرکت اقدام کننده
طوفان پرشین ,
توضیحات
اصل و کپی بليط (حتما در یک صفحه A4) تاييد شده هوايی به مقصد تايلند الزامی است. --- , یک قطعه عکس جديد 3×4 رنگی – تمام رخ – بدون عينک (به فرم ویزا چسبانده شود) --- , کپی گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی (حتما در یک صفحه A4) --- , تکميل کردن 1 برگ فرم صدور ويزا ( فرم ويزا حتما تايپ شده باشد.) --- , جهت تحويل و دريافت مدارک حضور صاحب گذرنامه الزامی است. --- , وجه قابل پرداخت فقط به واحد پول يورو به مبلغ 35 يورو می باشد. ___________ , ( اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار ) , منبع : سفارت تایلند در تهران ,
عکس اورجینال
,
طوفان پرشین
طوفان پرشین طوفان پرشین طوفان پرشین طوفان پرشین
مقالات مرتبط
درباره تایلند

درباره تایلند