کوالالامپور، پایتخت مالزی در شرق آن واقع شده است. این کلان شهر بزرگ دارای تعداد زیادی آسمان خراش های چشمگیر، مراکز خرید، موزه، سالن های تئاتر، هتل ها و رستوران های بین المللی می باشد.
ملاکا یک شهر تاریخی با معماری های منحصر به فرد است. جزیره پنانگ برای داشتن غذاهای دلپذیر معروف است.
با بازدید از ارتفاعات کامرون می توانید از آب و هوای سرد، مناظر دیدنی و مراتع و مزارع گل لذت ببرید.
لنکاوی، تیومان (Tioman) و جزایر پرهنتیان (Perhentian) از جزایر زیبای دنیا هستند و ردانگ (Redang ) برای غواصان یک مقصد عالی است. مالزی شرقی برای داشتن جنگل های انبوه، غارهای زیبا، قله های مرتفع و اورانگوتان ها و قبایل مختلف معروف است. می توانید با بازدید از شهرهایی مثلKuching و Kota Kinabalu به کشف این جاذبه های طبیعی بپردازید!
مالزی را می توان کشوری پیشرفته و در عین حال در حال توسعه دانست. سرمایه گذاری در صنایع پیشرفته و درآمد معمول حاصل از فروش نفت، مالزی را به یکی از ثروتمندترین ترین کشورهای جنوب شرق آسیا مبدل نموده است. مالزی از دو جهت برای گردشگران حائز اهمیت است؛ اول آنکه تکنولوژی بالای زیرساخت های شهری سرویس دهی مطلوبی را برای گردشگران به ارمغان می آورد و دوم آنکه؛ هزینه ی گردشگری در مالزی از سنگاپور کمتر و به صرفه تر است.
اقوام مختلف از زمانی که کوالالامپور شهر معدنی کوچکی بوده به این سرزمین مهاجرت کرده اند. ممکن است در گوشه ای از شهر احساس کنید در حال قدم زدن در شانگهای هستید و اندکی بعد خود را در جنوب هند بیابید. ممکن است در نقطه ای از شهر آسمان خراش بزرگی در مقابل چشمانتان خودنمایی کند و در نقطه ای دیگر با خانه ای کاملا سنتی مالایی با سقف حلبی مواجه شوید.
مردم از نژاد مختلف و با فرهنگ و سنن مختلف، با هماهنگی کامل در این کلان شهر کنار هم زندگی می کنند. اهالی کوالالامپور برای اعتقادات مذهبی و فرهنگ و سنن شهروندانشان احترام بسیاری قایل اند و همین موضوع در کنار درآمد ناشی از فروش نفت، کوالالامپور را تنها در عرض چند دهه، از شهری کوچک و جنگلی به کلان شهر پیشرفته ی امروزی مبدل کرده است.
لنکاوی منطقه آزاد تجاری است. این مجموعه جزایر بخشی از ایالت “کداح” و در مجاورت مرز تایلند هستند.
سرزمین لنکاوی با مساحت ۱۰٫۰۰۰ هکتار و ۹۹ جزیره تابع در سال ۲۰۰۷ میلادی به عنوان ژئوپارک معرفی شد (ژئوپارک طبق تعریف یونسکو، گستره ای است با مرزهای کاملاً آشکار و پهنه کافی که دربرگیرنده چند پدیده زمین شناسی کمیاب و برجسته بوده و در آن گستره جاذبه های طبیعی، تاریخی و فرهنگی ارزشمند نیز یافت شود).
نام پنانگ از واژه مالایی “پینانگ” که نام درخت یک نوع میوه محل است برگرفته شده است. در زمان های دور، مالایی ها نام “جزیره نخست” را بر پنانگ نهادند. در اواسط قرن گذشته، جزیره پنانگ مالزی با نام “مروارید شرق” نیز شناخته می شد.